30/11/11

Βίντεο


Μπείτε στην παραπάνω διεύθυνση και δειτε (εφόσον γνωρίζεται Αγγλικά...) μερικά video που έχει κάνει το τμήμα Siblings του Αγγλικού Συλλόγου Re-think.

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της ομάδας - συλλόγου αδερφών ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας. Βρισκόμαστε στον τελευταίο μήνα του 2011 και στην μέση προσπαθειών για καινοτόμες και ουσιαστικές παρεμβάσεις στον χώρο της ψυχικής υγείας.

Τηλεοπτικό Σποτ
 Χάρη στην εθελοντική συμμετοχή φίλων αυτόν τον καιρό σχεδιάζουμε κάποιο τηλεοπτικό spot το οποίο όμως έχει δουλίτσα...

Προτάσεις ΚΙΝ.Α.Ψ.Υ.
Επεξεργαζόμαστε την πρόταση του συλλόγου για ένα καινοτόμο πρόγραμμα συνηγορίας και υποστήριξης το οποίο θα απαντά στα αιτήματα των ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας.

"Επισκέψεις Σε Δομές"
Την Πέμπτη 1.12.2011 στις 11:00 στα πλαίσια της δράσης "Επισκέψεις σε Δομές" θα επισκευθούμε μαζί το Κέντρο Ημέρας Ίρις, το οποίο βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή στην οδό Επτανήσου 20. Θα ενημερωθούμε για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και θα συζητήσουμε προοπτικές συνεργασίας.

Αναζήτηση Έδρας
Αναζητά η ΚΙΝ.Α.Ψ.Υ. έδρα όπου θα της παραχωρηθεί ή κάποια συστέγαση με άλλο σύλλογο. Γίνονται προσπάθειες και σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και σε συνεργασία άλλους φορείς.

Κλείνουμε με τον Άτλα της Ψυχικής Υγείας μια έκδοση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
http://whqlibdoc.who.int/publications/2011/9799241564359_eng.pdf


Δεν υπάρχουν σχόλια:


Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.