12/7/11

Nέα του Συλλόγου ΣΟΦΨΥ Ν. Έβρου,

Αγαπητοί φίλοι του ΣΟΦΨΥ Ν. Έβρου σας ενημερώνουμε ότι:

1. Ο κύκλος της ομάδας υποστήριξης που πραγματοποίησε ο Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ν. Έβρου από τις 2/5/2011 έως 4/7/2011 για τα μέλη του έκλεισε με επιτυχία. Τα 12 μέλη οικογενειών ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας που συμμετείχαν αξιολόγησαν την ομάδα θετικά και εκδήλωσαν την επιθυμία για συνέχεια της ομάδας στο άμεσο μέλλον. Ευχαριστούμε ιδιαίτερως όλους τους ειδικούς ψυχικής υγείας που συμμετείχαν εθελοντικά και προήγαγαν, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, τους σκοπούς του Συλλόγου.

2. Οι προσπάθειες των μελών του Συλλόγου για την εύρεση στέγης συνέχίζονται... Παρακαλούμε θερμά, όσοι από εσας μπορείτε να βοηθήσετε για την πραγματωση αυτού του σκοπού, να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας, προκειμένου να συνεργαστούμε. Ο χώρος θα αποτελέσει για τα μέλη του Συλλόγου ενα σημείο αναφοράς που θα συμβάλει στο άνοιγμα των δράσεων και στην προαγωγή των σκοπών του ΣΟΦΨΥ.

Για την Επιστημονική Επιτροπή του Συλλόγου
Μαρία Καδόγλου- Κοινωνική Λειτουργός    

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.