12/7/11

Συνάντηση ΚΙΝΑΨΥ με Γενικό Γραμματέα Πρόνοιας Υπουργείου Υγείας

Στις 12/7/2011 συναντηθήκαμε με τον Γενικό Γραμματέα Πρόνοιας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αρμόδιο για θέματα Ψυχικής Υγείας κο Γ. Κατριβάνο. Μας δώθηκε η ευκαιρία να εκθέσουμε τις προτάσεις μας για δύο δράσεις και ιδιαίτερα για την πρόταση "ομάδας Συνηγορίας". Ο κος Κατριβάνος συμμερίστηκε και υποστήριξε τις προτάσεις μας για οριζόντιες δράσεις.

Ο κος Γιώργος Κατριβάνος γεννήθηκε το 1952 και σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Από το 2002 εκλέγεται Νομαρχιακός Σύμβουλος στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αθηνών-Πειραιώς. Έχει διατελέσει Αντινομάρχης Εμπορίου, Τουρισμού, Πολεοδομιών, Οικονομικών, Προμηθειών και Περιβάλλοντος καθώς και Πρόεδρος των Νομαρχιακών Επιτροπών Διοικητικών Υπηρεσιών-Παιδείας & Πολιτισμού, Προϋπολογισμού-Οικονομικών-Προμηθειών, Τεχνικών Έργων-Πολεοδομίας. Έχει επίσης διατελέσει μέλος του ΔΣ του νοσοκομείου "ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ" (2007-2008), του νοσοκομείου "ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ" (2003-2004) και του Κέντρου Πρόληψης Ναρκωτικών "ΦΑΕΘΩΝ" (2003-2006).

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.