26/6/11

Για την Συμπλήρωση Δήλωσης ...

Μην ξεχνάτε (και τα αδέλφια και οι γονείς) να δηλώσετε εφόσον διαμένετε με άτομο (ή άτομα) με αναπηρία 67% και άνω στην δική σας δήλωση την αναπηρία του Συγγενή. Προφανώς θα πρέπει να συνυποβάλλετε το χαρτί (ή τα χαρτιά) που πιστοποιεί την αναπηρία και να συμπληρώσετε τα στοιχεία του προσώπου.

Στην Προσωπική του Δήλωση εφόσον το ατόμο με αναπηρία κάνει δική του Δήλωση επισυνάπτει το χαρτί  που πιστοποιεί την αναπηρία (πχ χαρτί πρωτοβάθμιας υγειονομικής επιτροπής ή επιτροπής ΙΚΑ) και συμπληρώνει στον πίνακα 3.1 το πεδίο για την έκπτωση 2.400 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχετικά με Εμάς (μάθε περισσότερα)

Το Forum (κάντε εγγραφή, λάβετε το password στο mail που θα δηλώσετε, αλλάξτε το password (βάζοντας ένα πιο εύκολο!) πιέζοντας πάνω στο user name αφού έχετε συνδεθεί)Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.