26/6/11

Σχέδιο Νόμου που αφορά και την Συνταξιοδότηση αδερφού ατόμου με αναπηρία

Ευχαριστούμε πολύ το μέλος του συλλόγου μας Σοφοκλή που μας ενημερώνει σταθερά για εργατικά θέματα. Είναι ο άτυπος "εργατολόγος" μας (!). Θα παρακαλούσαμε επ ευκαιρίας όλα τα μέλη που έχουν εξειδικευμένες γνώσεις να τις μοιράζονται. Αυτός είναι ένας βασικός λόγος ύπαρξης του συλλόγου. Να κάνει την ζωή μας και την ζωή των αδερφών μας πιο ικανοποιητική.
Να είστε βέβαιοι πως κάνουμε όλα τα απαραίτητα βήματα ώστε οι ιδέες μας για συνηγορία και υποστήριξη να λάβουν και μια πιο "επαγγελματική μορφή". Με απλά λόγια ένας στόχος μας για την προώθηση των ζητημάτων που μας ενδιαφέρουν πέρα από το εθελοντικό χαρακτήρα που έχουν σήμερα οι προσπάθειές μας, είναι η υλοποίηση προγράμματος με την υποστήριξη Εθνικών/ Ευρωπαικής Ένωσης πόρων ή ιδιωτικών πόρων και στο οποίο θα εργάζονται αμοιβόμενα ειδικευμένα στελέχη.







Δεν υπάρχουν σχόλια:


Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.