19/5/13

Πρόσκληση στην Γενική Συνέλευση της ΚΙΝ.Α.Ψ.Υ. Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013


Πρόσκληση στην Γενική Συνέλευση της ΚΙΝ.Α.Ψ.Υ.
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που μια ιδέα για συλλογική αντιμετώπιση δυσκολιών νέων ανθρώπων έγινε πραγματικότητα. Από την σύστασή της η ΚΙΝ.Α.Ψ.Υ. φιλοδοξεί να βοηθήσει στην ποιότητας ζωής  των ατόμων με ψυχική νόσο και των συγγενών - αδελφών τους.

Με σταθερά βήματα, το τρίτο Διοικητικό Συμβούλιο τον Ιούνιο του 2013 ολοκληρώνει την 2ετή θητεία του. Το απερχόμενο Δ.Σ. έχει επιτύχει μέχρι σήμερα σημαντικούς στόχους όπως είναι: η ύπαρξη θεραπευτικών ομάδων, η διοργάνωση  ενημερωτικών ημερίδων, οι δωρεάν ατομικές θεραπευτικές συνεδρίες, η δωρεάν συμμετοχή σε πολιτιστικές παραστάσεις υψηλής ποιότητας, η διοργάνωση Θερινής Κατασκήνωσης και η συνέχιση κλίματος συντροφικότητας και συνεργασίας μεταξύ αδερφών ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας μέσω μηνιαίων συναντήσεων.

Στην Επαναληπτική Γενική Συνέλευση της Δευτέρας 10 Ιουνίου 2013, στις 17:00 θα μας τιμούσε ιδιαίτερα η παρουσία σας, αλλά και εσείς με την σειρά σας θα στηρίζατε τον σύλλογο με την παρουσία σας. Χωρίς την συμμετοχή σας ο σύλλογος δεν έχει την δύναμη να κάνει πράξη όλα όσα οραματιζόμαστε.

Σας καλούμε λοιπόν στην οδό Αλκαμένους 8, (περιοχή Σταθμός Λαρίσης) στο Κέντρο Ημέρας της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε, όπου θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΚΙΝ.Α.Ψ.Υ.  (για την διετία 2013-2015)

Για να δηλώσετε υποψηφιότητα για μέλος του Δ.Σ. ή για μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής θα βρείτε την σχετική επισυναπτόμενη αίτηση.   Την αίτηση μπορείτε να την αποστείλετε με fax στο 210.36.11.466 ή με email: info@kinapsi.gr

Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 6946.00.35.22


Με εκτίμηση
                                                                 
Παναγιώτης Τριαντογιάννης                                               Σπύρος Ζορμπάς
Πρόεδρος                                                                                Γενικός Γραμματέας
                                                                                                Τηλ.6946003522 

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.