29/11/12

Πρόγραμμα Εθελοντικής συνεργασίας Ψυχολόγων

Η Κίνηση Αδελφών Ατόμων με Προβλήματα Ψυχικής Υγείας προκειμένου να προσφέρει εξατομικευμένη συμβουλευτική ψυχοθεραπεία σε μέλη που το επιθυμούν, αναζητά εθελοντές ψυχολόγους που θα πραγματοποιήσουν ψυχοθεραπείες σε  αδελφούς ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας, χωρίς κάποια χρέωση.
 
Μέχρι σήμερα εκτός από την δυνατότητα τηλεφωνικής ή γραπτής επικοινωνίας με τον Ψυχίατρο κο Μωρόγιαννη υπάρχει συνεργασία με εθελοντές ψυχολόγους στην Αθήνα και το Μαρούσι.
 
Αν είστε μέλος της ΚΙΝ.Α.Ψ.Υ., αδελφός ατόμου με πρόβλημα ψυχικής υγείας και σας ενδιαφέρει η ατομική ψυχοθεραπεία παρακαλούμε να δηλώσετε το ενδιφέρον σας στο email του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχετικά με Εμάς (μάθε περισσότερα)

Το Forum (κάντε εγγραφή, λάβετε το password στο mail που θα δηλώσετε, αλλάξτε το password (βάζοντας ένα πιο εύκολο!) πιέζοντας πάνω στο user name αφού έχετε συνδεθεί)Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.