19/2/12

Rethink Mental Illness - Project για αδέρφια



Η Olivia Desantos, μίλά για το  project για τα αδέρφια της rethink mental illness. Στις 12 Μαίου 2012 θα πραγματοποιηθεί εθνικό συνέδριο 200 ατόμων στην Αγγλία για άτομα που έχουν αδέρφια με ψυχική νόσο. Περισσότερες πληροφορίες εδώ


O σύλλογος Rethink Mental Illness, είναι ο σύλλογος οικογενειών της Αγγλίας Είναι ο μεγαλύτερος αντίστοιχος σύλλογος της Ευρώπης. Οι ενισχύσεις που δέχεται από την Αγγλική Κυβέρνηση για την υλοποίηση παρεμβάσεων στην ψυχική υγεία είναι ασύλυπτες για τα Ελληνικά και Ευρωπαικά δεδομένα. Εργάζονται 40 άτομα. Διαβάστε τα fact sheets που ενδιαφέρουν αδέρφια.

Η Rethink Mental illness, στεγάζεται στον 15ο όροφο ενός κτιρίου στο οποίο στεγάζονται σύλλογοι και εταιρίες κοινωνικής ευθύνης. Στην Αγγλία υπάρχει και ένας ακόμα οργανισμός για ψυχική υγεία που ονομαζεται Mind.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.