17/2/12

Συνέχιση Κατάληψης Αίθουσας Υπουργείου Υγείας


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
http://syntergpsyex.blogspot.com/2012/02/blog-post_2532.html

Η κατάληψη του υπουργείου αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για όλο το χώρο της Υγείας και όχι μόνο. Έχουν περάσει συνάδελφοι από δεκάδες χώρους και σωματεία, στηρίζοντας τη μάχη που δίνουμε για έναν ευρύτερο συντονισμό των εργαζομένων.

Ακριβώς επειδή δίνεται πλέον αυτή η προοπτική και κρίνοντας ότι δεν έχουμε στην πραγματικότητα άλλη επιλογή, η συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 16ης Φλεβάρη αποφάσισε να συνεχιστεί η κατάληψη στο υπουργείο μέχρι την Κυριακή 19/02 και νέα συνέλευση στη 13.00 την ίδια μέρα. Μια επερχόμενη 48ωρη με την κατάληψη να τρέχει είναι πολύ πιο δυνατή, παρά χωρίς.


Στόχος πρώτα απ’ όλα είναι η μεγαλύτερη μαζικοποίηση της κατάληψης για να αποκλείσουμε και άλλους χώρους, η ακόμα μεγαλύτερη δημοσιότητα, να πλατύνουμε το μέτωπο στην υγεία, να ξεκινήσουν και άλλες καταλήψεις(πχ νοσοκομεία, υπουργεία, κλπ).

Καλούμε σε συντονισμένη 48ωρη απεργία στο χώρο της υγείας στις 22-23/02 και συγκέντρωση ΟΛΩΝ στο υπουργείο την Πέμπτη 23/02 στις 11.00πμ
Συμμετοχή στην αυριανή συνέλευση των εργαζομένων του υπουργείου που καλούν επίσης σε πανυγειονομικό συντονισμό. Πρόταση να συνεχίσουμε την κατάληψη από κοινού και τις επόμενες μέρες.
Κάλεσμα σε όλους εργαζόμενους και εκπροσώπους σωματείων να συμμετέχουν έμπρακτα στην κατάληψη και να έρθουν στη συνέλευση της κατάληψης την Κυριακή  19/02 στη 13.00
Συνάδελφοι, έχουμε έρθει σε συντονισμό χώροι που, χωρίς την κατάληψη ως σημείο αναφοράς, δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Κρατάμε στα χέρια μας ένα πολύτιμο εργαλείο, δίνοντας προοπτική και ελπίδα στο σύνολο των εργαζομένων που μας παρακολουθούν για συντονισμένες κινητοποιήσεις σε όλους τους χώρους.


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ


ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ 22-23/02
ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23/02 ΣΤΙΣ 11.00ΠΜ


Συντονισμός Σωματείων Ψυχικής Υγείας και Ειδικής Αγωγής

      1

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.