7/2/12

H Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής & Ψυχικής Υγείας αποτελεί τον Εθνικό Κόμβο Επικοινωνίας του Mental Health Europe

Το παραπάνω (πίεσε play) είναι ένα πολύ ενδιαφέρον video που αναρτήθηκε στη διαδικτυακή εφημερίδα EU Observer, στο οποίο υπάρχει αναφορά στις επιπτώσεις της κρίσης  για τη χώρα μας (το video είναι στα αγγλικά / χωρίς υποτίτλους).

Το video περιλαμβάνει την συνέντευξη του υπεύθυνου για τα θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Mental Health Europe, κ.Gabor Petri.

H Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας αποτελεί τον Εθνικό Κόμβο Επικοινωνίας (National Focal Point) του Eυρωπαϊκού Οργανισμού για την Ψυχική Υγεία Mental Health Europe. 
Περισσότερες πληροφορίες  για τον Οργανισμό μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα  <http://www.mhe-sme.orgwww.mhe-sme.org


Να θυμίσουμε στα μέλη της ΚΙΝ.Α.Ψ.Υ. ότι είμαστε στην διαδικασία ανάπτυξης συνεργασίας με την εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας για το θεσμό των προστατευόμενων διαμερισμάτων και άλλων ενδιαφέρων ζητημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.