2/12/11

Συνάντηση Δεκεμβρίου

Καλησπέρα και καλό μήνα. Σας περιμένουμε την Τρίτη 6.12.2011 17:30 με 20:00 στο Κέντρο Ημέρας της ΠΕΨΑΕΕ, στην οδό Αλκαμένους 8 για μια συζήτηση με θέμα την φιλοσοφία με συντονιστή ένα μαθηματικό και καθηγητή ειδικής αγωγής αλλά και για μια εισήγηση με θέμα τα φάρμακα από έναν ψυχίατρο. Περιμένουμε την συμμετοχής σας και τις προτάσεις σας.
Ο χώρος του Κέντρου Ημέρας είναι πολύ ευχάριστος και αποτελεί ανοιχτό στέκι για καφέ για λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Η πολύχρονη συνεργασία του συλλόγου ΚΙΝΑΨΥ με την ΠΕΨΑΕΕ συνεχίζεται. Η ευγενική υποστήριξη της επιστημονικής ομάδας και του προσωπικού μας επιτρέπει να διοργανώνουμε τακτικές ενημερωτικές ομιλίες, χρήσιμες για την πληρέστερη και σφαιρικότερη μας ενημέρωση. Επιπλέον αυτή η επαφή με επαγγελματίες ψυχικής υγείας μας έχει κάνει να βλέπουμε τις διαστάσεις του προβλήματος αλλά και τις προοπτικές και στόχους.

Σας περιμένουμε, Τηλέφωνο για συνεννόηση: 6946.00.35.22 - Είσοδος Ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.