16/11/11

Aναζήτηση χορηγού που θα παραχωρήσει γραφείο ή κατάστημα πλησίον σταθμού metro για Πρότυπο Κέντρο Συνηγορίας

Το σωματείο ΚΙΝΑΨΥ με την συνεργασία και υποστήριξη του συλλόγου ΣΟΨΥ και τις EUFAMI, (σε συνεργασία με σωματεία ληπτών) έχουν υποβάλει στην Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας πρόταση για την δημιουργία ενός πρότυπου κέντρου Συνηγορίας και Υποστήριξης Ληπτών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας η οποία έχει βρει θετικής ανταπόκρισης για την ένταξη στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ και την λήψη της Άδειας Σκοπιμότητας. Το έργο όμως για να υλοποιηθεί θέλει την υποστήριξη όλων μας.

Το Κέντρο αυτό θα βοηθά στην διεκπεραίωση αιτημάτων ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας αλλά και των οικογειών τους για θέματα προνοιακά, συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά, νομικά κ.α. παρέχοντας όχι μόνο πληροφορίες αλλά και διεκπεραίωση αιτημάτων με την βοήθεια όπου απαιτείται εξειδικευμένου προσωπικού.

Είναι αξιοσημείωτο ότι στην υπηρεσία θα εργάζονται με ημιαπασχόληση λήπτες υπηρεσιών ψυχικής Υγείας.

Για την επίτευξη του σκοπού αυτό καλούμε και τους φίλους του συλλόγου μας αν έχουν να μας διαθέσουν έναντι συμβολικής (φιλικής) αμοιβής κάποιο χώρο κοντά σε σταθμό metro χώρου είτε ισογείου καταστήματος, είται κάποιου ορόφου.

Ο χώρος θα ανακαινιστεί πλήρως και θα εξοπλιστεί πλήρως μέσω του προγράμματος.

Θα αποτελέσει χώρο εργασίας για άτομα με ψυχική νόσο αλλά και σημαντικής βοήθειας για όλους όσους ενδιαφέρονται για την ψυχική νόσο.

Θα ήταν για την υλοποίηση του προγράμματος ξεχωριστή τιμή η παραχώρηση ενός καταστήματος ή γραφείου σε μια συμβολική τιμή. Το όνομα του ατόμου που θα κάνει την προσφορά θα αναγραφεί ως μέγας χορηγός στο πρότυπο κέντρο.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τις προτάσεις σας στο κινητό τηλέφωνο 6946.00.35.22 (κος Σπύρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.