18/9/11

3ήμερο στον Άγιο Αντρέα

Εκείνο που διαπιστώσαμε είναι oτι τα μέλη μας έχουν ανάγκη από ευχάριστες στιγμές που δένουν την παρέα αλλά και σε ατομικό επίπεδο βελτιώνουν τις ενδο-οικογενειακές σχέσεις. Κατά μια άποψη είναι πολύ σημαντική σαν προτεραιότητα για τον σύλλογο ΚΙΝΑΨΥ να διοργανώνει ανά 4 ή 6  μήνες μελετημένες, οικονομικές, γεμάτες ανθρωπιά και αγάπη εξορμήσεις. Για όσους έχουν μεράκι, ρομαντισμό και μάτια ορθάνοιχτα να παρατηρούν την ομορφιά της ζωής, κοινές στιγμές σαν αυτές είναι θείο δώρο.
Για πολλούς από τους συμμετέχοντες το 3ήμερο 16-18/09/2011 στις κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Αντρέα ήταν οι διακοπές του καλοκαιριού. Για πολλούς ήταν από τις πιο όμορφες στιγμές που θα θυμούνται για το καλοκαίρι του 2011...
Πραγματικά σε ένα τέτοιο πλαίσιο η κατανόηση και η παρακίνηση του ενός προς τον άλλον είναι άφθονη. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε κάθε χρόνο να έχουμε ευκαιρίες ψυχαγωγίας που θα θυμόμαστε για καιρό.

Κάθε καλοκαίρι να παρέχονται λοιπόν διακοπές σε προστατευμένο πλαίσιο, όπου θα προάγεται η αυτόνομη διαβίωση. Στο πλαίσιο αυτό μπορούν να αναπτυχθούν γνωριμίες, φιλίες, σχέσεις.
Δείτε τις φωτογραφίες στην σελίδα στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.