20/9/11

Συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 22/9 στις 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. του ΕΚΑ, 3ης Σεπτεμβρίου 48Β, στον 6ο όροφο

Απευθυνόμαστε  σε εσάς εκπροσωπώντας το Συντονιστικό εργαζομένων στην Υγεία και την Ψυχοκοινωνική Φροντίδα (εργαζομένων σε μονάδες του Ψυχαργώς, τον ΟΚΑΝΑ, το ΚΕΘΕΑ, τα Κέντρα Πρόληψης και το ΚΕΕΛΠΝΟ), το οποίο δημιουργήθηκε μετά την απόφαση της κυβέρνησης για την περικοπή της χρηματοδότησης των φορέων και μονάδων, το οποίο ήδη έχει οδηγήσει σε κλείσιμο ξενώνων.
Σας προσκαλούμε στη Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22/9 στις 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. του ΕΚΑ, 3ης Σεπτεμβρίου 48Β, στον 6ο όροφο, στην οποία θα μιλήσουν εκπρόσωποι των σωματείων των εργαζομένων, εργαζόμενοι, εκπρόσωποι των ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας καθώς και των οικογενειών τους.
Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική τη συμμετοχή και την υποστήριξή σας, τόσο με την παρουσία σας όσο και με την προβολή των κινητοποιήσεών μας. Παρακαλούμε να μας απαντήσετε εάν θα παρευρεθείτε στη συνέντευξη τύπου έως την Τετάρτη 21/9/11.
με εκτίμηση,

Εργαζόμενοι στην Υγεία και την Ψυχοκοινωνική Φροντίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.