14/9/11

Συνάντηση συντονισμού των εργαζομένων στην υγεία και την ψυχοκοινωνική φροντίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 16/9/11

Η συνάντηση συντονισμού των εργαζομένων στην υγεία και την ψυχοκοινωνική φροντίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 16/9/11, στο Εργατουπαλληλικό Κέντρο Αθήνας, 3ης Σεπτεμβρίου 48 Β και Μάρνης, στο 2ο όροφο, στις 17:30. Η παρουσία όλων είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και χρειάζεται άμεση αντίδραση στη διάλυση του συστήματος υγείας που προωθούν τα αρμόδια υπουργεία.
Υπενθυμίζουμε τη διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο υγείας, την ίδια ημερομηνία στις 12:00 το πρωί. Είναι σημαντικό η απάντηση μας να είναι μαζική και δυναμική.
Εργαζόμενοι στην Υγεία και την Ψυχοκοινωνική Φροντίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχετικά με Εμάς (μάθε περισσότερα)

Το Forum (κάντε εγγραφή, λάβετε το password στο mail που θα δηλώσετε, αλλάξτε το password (βάζοντας ένα πιο εύκολο!) πιέζοντας πάνω στο user name αφού έχετε συνδεθεί)Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.