2/6/11

Εκδρομή ΚΙΝ.Α.Ψ.Υ. στα Καλάβρυτα 21-22 Μαϊου

Την ιστορική πόλη των Καλαβρύτων επισκέφθηκε ο Σύλλογος ΚΙΝ.Α.Ψ.Υ. στα πλαίσια διήμερης εκδρομής που διοργάνωσε στις 21 & 22 Μαϊου 2011.

Ο Σύλλογος προσκάλεσε τα μέλη του μαζί με τα αδέρφια τους και 27 συμμετέχοντες είχαν την χαρά να ξεναγηθούν στο Μέγα Σπήλαιο, στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας, στο Δημοτικό  Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και στη ράχη του Καππή, χώρο εκτελέσεως των Καλαβρυτινών από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής το 1943.

Μέλη και αδέρφια μοιράστηκαν στιγμές ξεκούρασης, συζητήσεων, περιπάτου αλλά και διασκέδασης. Γνώρισαν ένα κομμάτι της ιστορίας και απόλαυσαν το μαγευτικό σκηνικό του Βουραϊκού διασχίζοντάς τον με τον οδοντωτό σιδηρόδρομο.

Στην εκδρομή συμμετείχε ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Παναγιώτης Τριαντογιάννης καθώς και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Στιγμιότυπα της εκδρομής κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός και προβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου: www.kinapsi.gr.

Τα Αδέλφια Ατόμων με προβλήματα Ψυχικής Υγείας θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας, το ταξιδιωτικό γραφείο Eviorama και όλους όσους βοήθησαν και συμμετείχαν σε αυτήν την εκδρομή.

To Δελτίο τύπου και στο Eurocharity

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.