30/3/11

Eκπαιδευτικό Πρόγραμμα προετοιμασίας για την αύξηση του αριθμού των μελών των απασχολουμένων στον ΚοιΣΠΕ Διαδρομές

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωνικού Συνεταιρισμού 10ου Τομέα Αττικής «διαδρομές» στη συνεδρίαση της 17ης Μαρτίου 2011 απεφάσισε στα πλαίσια της προ-επαγγελματικής κατάρτισης των μελών του της Α κατηγορίας:

Την ανακοίνωση εκπαιδευτικού προγράμματος προετοιμασίας για την αύξηση του αριθμού των μελών των απασχολουμένων στο συνεργείο καθαριότητας «Μισή Αρχοντιά» εν όψει της εξαγγελίας νέων προγραμμάτων στα πλαίσια απασχόλησης Α.μ.ε.α.
Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα προ-& επαγγελματικής κατάρτισης μπορούν να συμμετάσχουν μέλη του Κοι.Σ.Π.Ε «Διαδρομές» ή και ενδιαφερόμενα νέα μέλη του Κοι.Σ.Π.Ε «διαδρομές».

Προϋποθέσεις συμμετοχής:
  1. Να είναι κάτω από 50 ετών
  2. Να κυκλοφορούν χωρίς συνοδό
  3. Να έχουν κάρτα ανεργίας από το αρμόδιο τμήμα για Αμεα του ΟΑΕΔ
  4. Να περάσουν από συνέντευξη επιλογής
  5. Να υποβάλλουν σχετική βεβαίωση από το φορέα στον οποίο συστήνονται ότι μπορούν να παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα
  6. Να αποδεχτούν εγγράφως ότι κατά τη διάρκεια της τρίμηνης κατάρτισης θα καταβάλλουν στον Κοι.Σ.Π.Ε «Διαδρομές» το συμβολικό ποσό των 10 € για δίδακτρα

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε έως τις 15/04/2011 στο τηλέφωνο του Κοι.Σ.Π.Ε «διαδρομές» 210- 9214816 με την κα Δέσποινα Κατσούδα



Εκ του ΔΣ
Η Πρόεδρος Η Γ.Γραμματέας
Α. Φραγκούλη Δ. Κατσούδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.