28/3/11

«Μαζί μαθαίνουμε περισσότερα!».

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων - Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη - Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ. στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει μαζί με τα μέλη του Διοικητικού σας Συμβουλίου, το Σάββατο 02 Απριλίου 2011 και ώρα 09:30, στο ξενοδοχείο Caravel της Αθήνας, στην 1η Συνάντηση Ανταλλαγής Εμπειριών Φορέων Ασθενών με τίτλο: «Μαζί μαθαίνουμε περισσότερα!».
Στόχος της Εκδήλωσης είναι η διαδραστική συνάντηση φορέων ασθενών με σκοπό την ανταλλαγή εμπειριών, δράσεων, διεκδικήσεων και απόψεων. Προσκεκλημένοι μας θα είναι οι σημαντικότεροι σύλλογοι και ομοσπονδίες χρόνιων παθήσεων. Παράλληλα, την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του δημοσιογράφος, ο οποίος θα αναφερθεί σε βασικές αρχές επικοινωνίας των φορέων με τα ΜΜΕ, οι οποίες θα βοηθήσουν στην καλύτερη υλοποίηση του δύσκολου έργου σας.
Επιδίωξή μας είναι η Συνάντηση αυτή να καθιερωθεί ως θεσμός για τους φορείς, με σκοπό να συντελέσει στη βελτίωση της λειτουργίας τους. Προσβλέποντας στη θετική σας ανταπόκριση, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας ενημερώνουμε ότι τα έντυπα του Συλλόγου σας μπορούν να διατεθούν προς τους λοιπούς φορείς μέσα στην αίθουσα της εκδήλωσης.
Με εκτίμηση,
Από το Διοικητικό Συμβούλιο
        Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                 
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΡΟΥΝΟΥ                                            ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ

Ελ. Βενιζέλου 236, Ηλιούπολη, 16341, Tηλ/ fax 210 5201474- E-mail: possasdia@yahoo .gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.