3/11/10

Ενημέρωση για Κλειστές Ομάδες

Αγαπητά μέλη και φίλοι της ΚΙΝ.Α.ΨΥ.,

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι την 1 και 2 Οκτώβρη 2010 πραγματοποιήθηκε ο πρώτος μαράθώνιος ομαδικής ψυχοθεραπείας με τη συμμετοχή 13 μέλων του συλλόγου μας. Οι 13 από εμάς χωρίστηκαν σε 2 ομάδες και συμμετείχαν σε 4 συνολικά συνεδρείες (μια την Παρασκευή και 3 συνεχόμενες το Σάββατο) διάρκειας 1,5h η καθεμία.

Συντονιστές των ομάδων ήταν ο Μωρόγιαννης Κώστας, Dr ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής και η Κα Σηφακάκη Γεωργία, ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια οι οποίοι με εξαιρετική προθυμία ανταποκρίθηκαν στο αίτημα μας για παροχή ψυχοθεραπευτικής υπηρεσίας προς τα μέλη του συλλόγου μας. Η συμμετοχή μας στις παραπάνω ομάδες ήταν δωρέαν και τους ευχαριστούμε πολύ.

Οι εντυπώσεις των συμμετεχόντων -κάποιοι με πρώτερη εμπειρία από ομαδικές ψυχοθεραπείες,για άλλους η πρώτη φορά -ήταν ιδιαίτερα θετικές και σχεδόν από όλους εκφράστηκε η επιθυμία και η ανάγκη για συνέχιση αυτής της πρακτικής.Χαρακτηριστικά να σας μεταφέρουμε κάποια λόγια που ειπώθηκαν μετά την ολοκλήρωση των συνεδριών."Θέλω κι άλλο..." ,"Μου έκανε πολύ καλό. χρειάζομαι κι άλλο όμως...", "Πότε θα ξεκινήσουν οι κλειστές ομάδες θέλω οπωσδήποτε να συμμετάσχω...".

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι όποιο μέλος του συλλόγου μας ενδιαφέρεται να συμμετάσχει σε κλειστή ομάδα ψυχοθεραπείας που θα πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα συγκεκριμένη ημέρα και ώρα να επικοινωνήσει με τα παρακάτω μέλη του συλλόγου μας μέχρι τις 20 Νοεμβρίου.

Κατερίνα Αγγελή , ταμίας ΚΙΝ.Α.ΨΥ 6979338599

Μαρία Ταχτσή , μέλος ΚΙΝ.Α.ΨΥ 6977685745

Σωτηρία Δριβάλου,  μέλος ΚΙΝ.Α.ΨΥ. 6978697457

Για το κόστος συμμετοχής στις ομάδες ψυχοθεραπείας θα ενημερώθείτε μόλις λάβουμε την προσφορά απο τους συνεργαζόμενους με το σύλλογο καλούς επαγγελματίες της ψυχικής υγείας και αναμένεται να είναι προνομιακό-χαμηλό.
 
Με εκτίμηση,
 
Κατερίνα Αγγελή

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.