12/10/10

Νέα Συναντήσεων
Καλησπέρα, σήμερα το απόγευμα φορείς ψυχικής υγείας, στους καλεσμένους και η ΚΙΝΑΨΥ ενημέρωσαν τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων κο Γιώργο Καμίνη  για θέματα Ψυχικής Υγείας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και κάθε Δήμαρχος να φροντίζει όσο περισσότερο γίνεται για αυτήν την ευαίσθητη ομάδα πληθυσμού. Ενδιαφέρον και σε επίπεδο πρόληψης. (πχ  Δημιουργία ΚοιΣΠΕ, η ενημέρωση πολιτών, η ύπαρξη στελεχωμένων υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας για τους Δημότες)

Αυτόν το καιρό προέχει από άποψη σπουδαιότητας για το σύλλογο η συνδιοργάνωση στο metro, στις 24.10.2010 (Η μεθεπόμενη Κυριακή). Επικοινωνία με ΜΜΕ, αναζήτηση γνωστών μας σε ΜΜΕ.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στο Μετρό, όλη μέρα, θα παίζουν video από κάθε φορέα, για το λόγο αυτό μέχρι την Πέμπτη αυτή είναι η διορία να στείλουν οι συμμετέχοντες (έχουν κλείσει οι συμμετοχές) video που θα περιγράφουν την Δομή ή τον Σύλλογό τους.
Θα αναρτηθούν Αφίσες στους σταθμούς του metro και οι οθόνες του metro θα παίζουν την αφίσα της εκδήλωσης, σε εναλλαγή με την αφίσα των φορέων ή κάποιο μήνυμα για την εκδήλωση
Νέα του Συλλόγου μας:
Είναι ικανοποιητικό ότι μέλη της ΚΙΝΑΨΥ, μαθαίνουν να συντονίζονται, να συνεργάζονται και μέσω ενός κοινού στόχου να προωθούν στόχους. Μαθαίνουμε μέσα από αυτήν την προσπάθεια, σε τελική ανάλυση αυτό είναι που μετράει. Και όταν κάποιος είναι σε επαφή με κόσμο, βγαίνει κερδισμένος καθώς μαθαίνει να ρωτά και να ανταλλάσσει πληροφορίες.

Η επαφή με τον τύπο ή το ραδιόφωνο και την τηλεόραση έχει και αυτή την σημασία της. Ζητάμε από τους δημοσιογράφους να στρέψουν την προσοχής τους στο ζήτημα, απλά και μεστά.

Σας καλούμε να στηρίζετε το σύλλογο με τον τρόπο σας, με την συμμετοχή σας, την συνδρομή ή την ηθική σας στήριξη. Το πιστεύουμε ακράδαντα και χωρίς την παραμικρή υστεροβουλία αναζητούμε την "ισχύ εν τη ενώσει." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.