10/9/10

«Καρφώνοντας τον Κοινωνικό Ρατσισμό»

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ
«Καρφώνοντας τον Κοινωνικό Ρατσισμό»
Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, 6.30μ.μ.
Κλειστό στάδιο «Ανδρέας Παπανδρέου» (Τζων Κένεντι & Γιαννιτσών, Περιστέρι)
Γενική είσοδος 3€, Ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 15 ετών

Η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ με το σύνθημα «Καρφώνοντας τον Κοινωνικό Ρατσισμό» διεξάγει φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ στις 19 Σεπτεμβρίου, στο κλειστό στάδιο Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» (Τζων Κέννεντυ & Γιαννιτσών). Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΑΟΔΗΠ (Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Περιστερίου) και σε συνεργασία με τον ΠΣΑΚ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών) τον ΕΣΑΚΕ(Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών),τον Σ.Ε.Π.Κ. (Σύνδεσμος Ελλήνων Κριτών Καλαθοσφαίρισης) και τον Σ.Κ.Κ.Α. (Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Νομού Αττικής). Συμμετέχουν επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές, δημοσιογράφοι και επώνυμοι:

Συμμετέχουν:
ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Παχατουρίδης Ανδρέας, 
ο βουλευτής κ. Γιάννης Ιωαννίδης 
οι δημοσιογράφοι κ.κ. Σκουντής, Ασπρούλιας, Μαγουλάς και Μελάγιες, 

Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα πραγματοποιήσουν
οι ηθοποιοί κ. Βισκαδουράκης Θανάσης και κ. Πούλης Σπύρος.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με σκοπό την ενίσχυση του έργου της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ, το οποίο επικεντρώνεται στο χώρο της ψυχικής υγείας και νοητικής υστέρησης.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.