4/6/13

6-6-13 ΚΑΙ ΩΡΑ 10:00 Π.Μ. ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ


Αγαπητοί συνάδελφοι καλημέρα,
δεν πάει άλλο η κοροϊδία από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και ειδικά της Υφυπουργού κας Σκοπούλης. Τα χρήματα της γ χρηματοδότησης του 2013 τα κρατάει ως την 1-7-13 για να μην φανεί ότι έκανε πίσω. Την κοστολόγηση των παρεχόμενων υπηρεσιών την συζήτησε μόνη της με τους συμβούλους της. Τα χρήματα του ΕΣΠΑ μάλλον χάνονται λόγω της πρωτοφανούς καθυστέρησης της στο κάθε τι που αναλαμβάνει ή εμπλέκεται. Δεν πάει άλλο η κοροϊδία της.
Στο πλαίσιο αυτό καλούμε ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ: εργαζόμενους, σωματεία, διοικήσεις, εξυπηρετούμενους, συγγενείς και φίλους σε κινητοποίηση την Πέμπτη 6-6-13 και ώρα 10:00π.μ. στο Υπουργείο Υγείας για να σώσουμε έστω και την ύστατη τιμή το Ψυχαργώς. 
Τα χρέη έχουν ξεπεράσει τα 52 εκατ. ευρώ και τα χρήματα του ΕΣΠΑ που θα δίναν μια σημαντική υποστήριξη στις μονάδες μάλλον χάνονται λόγω μη τήρησης του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος από την Υφυπουργό και το Υπουργείο όλο. Δεν έχουμε άλλες ελπίδες, τα χειρότερα ήρθαν. Πρέπει μαζικά αυτή την φορά μαζί με τους εξυπηρετούμενους μας και τους συγγενείς και φίλους τους να διαμαρτυρηθούμε γιατί το Υπουργείο Υγείας αφήνει την ψυχική υγεία να καταρρεύσει. Μπορεί αλλά δεν θέλει να σώσει τις 216 μονάδες και τις 3000 θέσεις εργασίας.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟΙ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
Στο πλαίσιο αυτό σας καλούμε να παρέχετε κάθε δυνατή διευκόλυνση στους εργαζόμενους και τους εξυπηρετούμενους για να συμμετέχουν στην κινητοποίηση.
Μετά την κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί ολομέλεια του Δικτύου. Λεπτομέρειες θα σας σταλούν εντός της ημέρας.

Για τη Συντονιστική Επιτροπή του Δικτύου Αργώ

Ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής

Ο Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής
Θεοδωρουλάκης Μενέλαος
Χονδρός Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.