10/3/12

Ευχαριστήριο στην Microsoft για την προσφορά λογισμικού

To Δ.Σ. του συλλόγου ΚΙΝ.Α.Ψ.Υ. θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την εταιρία Microsoft και Microsoft Hellas για την αποστολή λογισμικού στο σωματείο ΚΙΝ.Α.Ψ.Υ.  Η αίτηση μας έγινε τον Νοέμβριο και έπειτα από 5 μήνες λάβαμε το λογισμικό. Ευχόμαστε να λάβουμε και από άλλες εταιρίες υποστήριξη στην δράση μας καθώς η προσπάθεια είναι εθελοντική και δεν διαθέτουμε τους οικονομικούς πόρους για να είμαστε όσο πιο αποτελεσματικοί γίνεται στο έργο μας.


Σχετικά με το πρόγραμμα της Microsoft

Αθήνα, 28 Ιουλίου 2011 – Η Microsoft Corp. ανακοίνωσε σήμερα σημαντικές αναβαθμίσεις στο πρόγραμμα δωρεάς λογισμικού, προκειμένου να διευκολύνει ακόμα περισσότερους Μη Κυβερνητικούς και Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς να αποκτήσουν πρόσβαση σε λύσεις τεχνολογίας.
Η πρωτοβουλία δωρεάς λογισμικού σε ΜΚΟ ξεκίνησε από τη Microsoft το 1998, ενώ υπολογίζεται ότι στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας έχει μέχρι σήμερα διατεθεί διεθνώς λογισμικό αξίας πάνω από 3,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε περισσότερους από 40.000 ΜΚΟ. Στην Ελλάδα το πρόγραμμα αυτό ξεκίνησε το 2005, ενώ από το 2009 καθιερώθηκε η διοργάνωση της εκδήλωσης NGO Day για την ενημέρωση των εν λόγω οργανισμών αναφορικά με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Υπολογίζεται ότι στην Ελλάδα περισσότεροι από 30 Μη-Κυβερνητικοί και Μη-Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί έχουν αξιοποιήσει αυτή τη δυνατότητα και έχουν αποκτήσει δωρεάν προϊόντα λογισμικού αξίας πάνω από €2.500.000.
Οι αναβαθμίσεις του προγράμματος που ανακοινώνονται σήμερα στοχεύουν στο να δώσουν σε ακόμα περισσότερους ΜΚΟ τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση για δωρεά λογισμικού. Οι αλλαγές του προγράμματος, το οποίο είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο, είναι:
  • Ο αριθμός των διαφορετικών προϊόντων λογισμικού της Microsoft που μπορούν οι ΜΚΟ να ζητήσουν ανέρχεται πλέον στους δέκα τίτλους προϊόντων, από έξι που ίσχυε μέχρι σήμερα, δίνοντάς στους ΜΚΟ τη δυνατότητα να αποκτήσουν το λογισμικό που χρειάζονται, όπως Windows 7, Microsoft Office 2010, Microsoft Sharepoint 2010, κτλ.
  • Προστίθενται τρεις νέες κατηγορίες μη κερδοσκοπικών οργανισμών που μπορούν ζητήσουν δωρεάν λογισμικό: Οργανισμοί ιατρικής έρευνας, ιδιωτικά ιδρύματα και οργανισμοί ερασιτεχνικής άθλησης και ψυχαγωγίας.
  • Στο πρόγραμμα προστίθεται η προσφορά Get Genuine, επιτρέποντας στους ΜΚΟ να διασφαλίσουν ότι οι υπολογιστές τους θα τρέχουν γνήσιο λογισμικό της Microsoft, εξασφαλίζοντας παράλληλα τακτικές αναβαθμίσεις και ενισχυμένη ασφάλεια.
«Πιστή στην πεποίθησή της ότι η τεχνολογία μπορεί να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στη βελτιστοποίηση των δραστηριοτήτων των ΜΚΟ, η Microsoft διευρύνει σημαντικά το πρόγραμμα δωρεάς λογισμικού, αποσκοπώντας στην ακόμη πιο ενεργή υποστήριξη των εν λόγω οργανισμών, κάτι που θα τους βοηθήσει ιδιαίτερα σε μια κρίσιμη οικονομική περίοδο σαν την σημερινή. Με αυτό τον τρόπο, η Microsoft αποδεικνύει πως στέκεται ουσιαστικός αρωγός στις προσπάθειες των ΜΚΟ να συνεισφέρουν στην κοινωνία, ελπίζοντας πως θα συνδράμει με το δικό της τρόπο στην εκπλήρωση της αποστολής τους», υπογράμμισε η κα Λία Κομνηνού, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Microsoft Ελλάς.
Οι Μη Κυβερνητικοί και Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί μπορούν να ανατρέξουν για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα δωρεάς λογισμικού και τον τρόπο υποβολής συμμετοχής στην ιστοσελίδα: http://www.microsoft.com/nonprofit.
Σχετικά με τη Microsoft
Η Microsoft (Nasdaq "MSFT"), η οποία ιδρύθηκε το 1975, είναι η κορυφαία εταιρεία λογισμικού, υπηρεσιών και τεχνολογικών λύσεων παγκοσμίως. Όλα τα προϊόντα Microsoft® έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να διευρύνουν τις ατομικές και επιχειρηματικές δυνατότητες. Πληροφορίες για τη Microsoft βρίσκονται στη διεύθυνση: http://www.microsoft.com/hellas
To Τμήμα Customer and Partner Experience αποτελεί ένα ζωντανό κανάλι επικοινωνίας της εταιρείας, με πολλά και διαφορετικά ακροατήρια που χρησιμοποιούν τα προϊόντα της. Στόχος του Τμήματος είναι η ικανοποίηση των πελατών, μέσα από την συνεχή βελτίωση των τεχνολογικών υποδομών και των υπηρεσιών. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.microsoft.com/hellas/cpe.
Microsoft είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Microsoft Corp.στις Ηνωμένες Πολιτείες και/ή άλλες χώρες. Άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών είναι εμπορικά σήματα των εταιρειών που τα διαθέτουν. Τα δεδομένα που περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο έγγραφο εξυπηρετούν ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.
Πληροφορίες για συντάκτες
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Λία Κομνηνού, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων & Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Microsoft Ελλάς (211-1206000), email: liakom@microsoft.com, και την κ. Αγάπη Παλιεράκη, Politics (210-8174400), e-mail:agapi.palieraki@politicspr.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχετικά με Εμάς (μάθε περισσότερα)

Το Forum (κάντε εγγραφή, λάβετε το password στο mail που θα δηλώσετε, αλλάξτε το password (βάζοντας ένα πιο εύκολο!) πιέζοντας πάνω στο user name αφού έχετε συνδεθεί)Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.