20/3/12

Συνεργασία με Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής κ Ψυχικής Υγείας

Με ικανοποίηση ενημερώνουμε τους φίλους και τα μέλη της ΚΙΝ.Α.Ψ.Υ. πως ο σύλλογός έχει  συνεργασία με την Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας προκειμένου να απολαμβάνουν τα μέλη μας υπηρεσίες εκπαίδευσης και φροντίδας αλλά και να υποστηρίζεται η ΚΙΝ.Α.Ψ.Υ. επιστημονικά στις δράσεις της, όπου απαιτείται από εξειδικευμένο προσωπικό. 
Το Δ.Σ. της ΚΙΝ.Α.Ψ.Υ. ευχαριστεί το Δ.Σ. της Ε.Κ.Κ.Ψ.Υ.και την διεπιστημονική ομάδα για την στήριξη και την συνεργασία. Μέσω συνεργασιών και συμπράξεων ευχόμαστε να συνεισφέρουμε στον χώρο της ψυχικής υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχετικά με Εμάς (μάθε περισσότερα)

Το Forum (κάντε εγγραφή, λάβετε το password στο mail που θα δηλώσετε, αλλάξτε το password (βάζοντας ένα πιο εύκολο!) πιέζοντας πάνω στο user name αφού έχετε συνδεθεί)Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.