27/2/12

Ίδρυση Ελληνικής Ψυχιατροδικαστικής Εταιρείας


Ίδρυση Ελληνικής Ψυχιατροδικαστικής Εταιρείας


Στις 4 Ιανουαρίου 2012 συνήλθαν τα ιδρυτικά μέλη της Ελληνικής Ψυχιατροδικαστικής Εταιρείας και εξέλεξαν το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο

Σκοπός της Εταιρίας είναι η προαγωγή της Ψυχιατροδικαστικής Επιστήμης και της συνεργασίας όλων των συγγενών επιστημόνων, που ασχολούνται με το αντικείμενο της Ψυχιατροδικαστικής.
Τα ιδρυτικά μέλη της Εταιρείας, αποτελούμενα από εκπροσώπους από το χώρο της Ψυχιατρικής, Ψυχολογίας, Νομικής, και Κοινωνικής Εργασίας καθρεφτίζουν τον παραπάνω σκοπό.
Τα μέσα της εταιρείας για να επιτευχθεί η προαγωγή της Ψυχιατροδικαστικής στη χώρα μας θα είναι η διοργάνωση επιστημονικών συγκεντρώσεων, η έκδοση επιστημονικού υλικού, η διενέργεια εκπαιδευτικών σεμιναρίων, η υπεύθυνη ενημέρωση του κοινού και των αρμοδίων αρχών, η σύνταξη οδηγιών προς επαγγελματίες, η σύνταξη προτάσεων και εισηγήσεων προς τις αρμόδιες αρχές.

Όσοι επιστήμονες ή επαγγελματίες με ενδιαφέρον στο χώρο της Ψυχιατροδικαστικής επιθυμούν να ενημερωθούν περισσότερο για τους σκοπούς και τις εκδηλώσεις της εταιρείας, μπορούν να επικοινωνήσουν στο    210 5832432 ή στοpsychiatrodikastiki@gmail.com   



Το ΔΣ

Πρόεδρος         Δουζένης Αθανάσιος
Αντιπρόεδρος   Βούρδας Απόστολος
Γραμματέας      Τσόπελας Χρίστος
Ταμίας              Καλέμη Γεωργία
Τα μέλη            Κουρέτα Αικατερίνη
                         Τζεφεράκος Γεώργιος
                         Τσακλακίδου Δόμνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.