4/1/12

Ομάδα Ψυχοεκπαίδευσης για αδέλφια ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας στον Νέο Κόσμο

Ομάδα Ψυχοεκπαίδευσης για αδέλφια ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας

Το Κέντρο Ημέρας «Ανέλιξη» με την υποστήριξη της ΚΙΝ.Α.Ψ.Υ. οργανώνει Ομάδα Ψυχοεκπαίδευσης για αδέλφια ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας.

Πρόκειται για μία κλειστή ...ομάδα με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων τα δέκα άτομα, η οποία θα διεξάγεται κάθε δεύτερη Τετάρτη, από τις αρχές Μαρτίου έως τα μέσα Ιουνίου, απογευματινές ώρες.

Η ομάδα απευθύνεται αποκλειστικά σε αδέλφια ατόμων που έχουν ψυχιατρική νόσο. Οι συναντήσεις θα έχουν συγκεκριμένη κάθε φορά θεματολογία, η οποία θα περιλαμβάνει θέματα όπως:
Αιτιοπαθογένεια
Οικογενειακή Επιβάρυνση
Στίγμα
Διαχείριση Κρίσης
Ο Ρόλος της Οικογένειας


Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί τηλεφωνικώς στο Κέντρο Ημέρας, προκειμένου να οριστεί μία πρώτη ατομική του συνάντηση με τους συντονιστές της ομάδας.

Δηλώσεις συμμετοχής έως: 27/01/2012


Θεραπευτικό – Συμβουλευτικό Κέντρο Ημέρας «Ανέλιξη»
Δεινοστράτους 95-97 & Ηλία Ηλιού 34, Ν. Κόσμος
Τ.Κ. 117 43, Αθήνα
Τηλ: 210.9022.010
Fax: 210.9022.151
e-mail: xenioszeuskh@gmail.com
Είσαι στο Facebook ? Δες περισσότερες πληροφορίες στο:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχετικά με Εμάς (μάθε περισσότερα)

Το Forum (κάντε εγγραφή, λάβετε το password στο mail που θα δηλώσετε, αλλάξτε το password (βάζοντας ένα πιο εύκολο!) πιέζοντας πάνω στο user name αφού έχετε συνδεθεί)Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.