24/10/11

Eκδήλωση Κοινωνικοποίησης στο Πάρκο Ελευθερίας

Διακρίνεται η Ταμίας του συλλόγου, εμπνεύστρια και συντονίστρια της ιδέας και μέλος του συλλόγου ΣΟΨΥ Βορείων Προαστίων Αττικής.

Τα εδέσματα που ετοίμασαν "οι μαμάδες" άφθονα, επίσης νόστιμα γλυκίσματα από τον Φούρνο Δελατόλα, στον Άγιο Δημήτριο.

Mε επιτυχία και την συμμετοχή 30 πέρίπου φίλων (η φωτογραφία είναι από το τέλος του πικ νικ...) έγινε η συνάντηση στο πάρκο ελευθερίας. Τα φαγητά άφθονα, επιπλέον γλυκά και σφολιάτες από τον φούρνο Δελατόλα. Την επόμενη φορά μιλήσαμε για κάποια πολιτιστική επίσκεψη (πχ Μουσείο της Ακρόπολης) ή στην περίπτωση που επιλέξουμε κάποιο πάρκο (π.χ. πάρκο Τρίτση) να έχουμε φροντίσει να έχουμε μαζί μας κάποις μπάλες, ρακέτες, κλπ για τα ομαδικά παιχνίδια.
Επόμενη Ενημέρωση ;
Σχετικά με την εβδομάδα που ξεκινά, σας περιμένουμε την Τετάρτη 26 Οκτώβρη 2011 στις 18:00, στο Κέντρο Ημέρας της ΠΕΨΑΕΕ, στην οδό Αλκαμένους 8, (μετρό Σταθμός Λαρίσης) για μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με θέμα τα Προστατευόμενα Διαμερίσματα και πως μπορούν να αναπτυχθούν. Επίσης αν κάποιος λήπτης μένει μόνος του σε ένα διαμέρισμα. πως μπορεί να λάβει υποστήριξη στην διαβίωση προκειμένου να τα καταφέρει να συνεχίσει την αυτόνομη διαβίωση από δομές ψυχικής υγείας με τις οποίες μπορεί να έρθει σε επαφή.

Posted by Picasa

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.