22/8/11

Τριήμερο 16 - 18 Σεπτεμβρίου στον Άγιο Αντρέα. Συμβολική Συμμετοχή: 10 ευρώ. (Προσφέρονται 3 γεύματα Κάθε μέρα )

Η ΚΙΝΑΨΥ έπειτα από την επιτυχημένη εξόρμηση στα Καλάβρυτα  διοργανώνει ένα τριήμερο αναψυχής στον Άγιο Αντρέα. περίπου 30 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, σε μια πευκόφυτη έκταση 180 στρεμμάτων όπου συνδυάζεται το βουνό με τη θάλασσα, στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων του Δήμου Αθηναίων..

Στο τριήμερο παρέχονται :

  1. Καθημερινή Πλήρης Διατροφή (Πρωινό - Μεσημεριανό - Βραδινό & σνακ)
  2. Διαμονή στα καταλύματα της κατασκήνωσης (σπιτάκια) 
  3. Χρήση όλων των εγκαταστάσεων των κατασκηνώσεων.
  4. Αθλητικές Δραστηριότητες στις Εγκαταστάσεις,
  5. Συμμετοχή στο Καλλιτεχνικό Εργαστήριο 
  6. Μπάνιο στην Θάλασσα (απόσταση 50 m), 

Το μόνο που απαιτείται από τους διοργανωτές είναι για κάθε άτομο που θα συμμετέχει είναι  ένα χαρτί από παθολόγο ότι είναι καλά στην υγεία του και μια φωτοτυπία ταυτότητας.
Πρόκειται για μια από τις καλύτερες κατασκηνώσεις των Βαλκανίων όσον αφορά τόσο στην άνετη διαβίωση, καθώς είναι άρτια εξοπλισμένη με αθλητικές εγκαταστάσεις και υλικοτεχνική υποδομή σύμφωνα με τα σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα, όσο και στην ασφάλεια των κατασκηνωτών. 

Η μεταφορά μπορεί να γίνει με δικό σας μέσο η με την χρήση ΚΤΕΛ. Θα υπάρξει και συνάντηση στο σταθμό των ΚΤΕΛ.


Πληροφορίες και δηλώσεις Συμμετοχής στο  mail  του συλλόγου ή στο τηλέφωνο 697.933.85.99 (Κατερίνα) και 6977.685.745 (Μαρία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.