22/7/11

Focal Point του Mental Health Europe

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας γράφουμε εκ μέρους της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας (Ε.Κ.Ψ.&Ψ.Υ.) και ως εθνικός κόμβος επικοινωνίας (National Focal Point) του MentalHealth Europe.
Με αυτή την ευκαιρία σας επισυνάπτουμε ξανά  μια περίληψη των δραστηριοτήτων του Mental Health Europe και του ρόλου της Ε.Κ.Ψ.&Ψ.Υ ως National Focal Point του Mental Health Europe, με στόχο να ενισχυθεί η επικοινωνία και η συνεργασία μας για τον κοινό στόχο της αλληλοενημέρωσης και της προώθησης των θεμάτων ψυχικής υγείας στη χώρα μας.
Παρακάτω σας προωθούμε την ενημέρωση για την καμπάνια του European Disability Forum (EDF): on Free movement of persons, goods and services και σας παρακαλούμε να ενθαρρύνετε τους χρήστες των υπηρεσιών σας (και να τους βοηθήσετε, αν δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ΗΥ, για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου) να συμπληρώσουν την εμπειρία τους στα θέματα ελεύθερης διακίνησης των ατόμων, των αγαθών και των υπηρεσιών. Όπως θα δείτε παρακάτω είναι σημαντικό να είναι οι ίδιοι οι χρήστες που θα πουν την εμπειρία τους και όχι εμείς αντί για αυτούς. Απλά επειδή η έρευνα είναι μόνο on line κάποιοι θα χρειαστούν την τεχνική μας βοήθεια.  
Από εμάς ζητείται να συμπληρώσουμε, εάν γνωρίζουμε, καλές πρακτικές, πολιτικές, νομοθεσία κτλ σχετικά με το θέμα.
Περισσότερες λεπτομέρειες μας επισυνάπτουν στο συνημμένο αρχείο.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας.
Για την ΕΚΨ&ΨΥ
Υπεύθυνοι για το Focal Point του Mental Health Europe  
Παναγιώτα Φίτσιου
Σοφούλης Ταταρίδης


Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής
& Ψυχικής Υγείας
Μελετίου Πηγά 22
Αθήνα Τ.Κ. 116 36
Τηλ. 210 92 21 739 / 210 92 27 611
Φαξ. 210 92 31 210
www.ekpse.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.