1/5/11

Παρασκευή 6 Μαίου - «Προσπαθώντας μαζί για την Ψυχική Υγεία»

O επίτιμος Πρόεδρος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας και Αντιπρόεδρος για την Ευρώπη, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ψυχικής Υγιεινής WFMH Καθηγ. Γ.Ν. Χριστοδούλου μας προσκαλεί σε  «Ανοιχτή Συζήτηση» με θέμα «Προσπαθώντας μαζί για την Ψυχική Υγεία»  η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Μαΐου  στην αίθουσα «Εσπερίδες» του Ξενοδοχείου Χίλτον και ώρα 19.00 – 20.30.
Στην συζήτηση θα συμμετέχουν: η κα Τριανταφύλλου, πρόεδρος του ΣΟΨΥ Πατρών, ο κος Μάλλιαρης, πρόεδρος της ΕΔΟ (Ελληνικής Διπολικής Οργάνωσης), ο κος Παπαδάκης, πρόεδρος του ΣΟΨΥ Κορυδαλλού, ο κος Σκόρδος, πρόεδρος της «Αυτοεκπροσώπησης», η κα Καλογιάννη, πρόεδρος του ΣΟΨΥ Βορείων Προαστείων, ο  κος Δαρμής, μέλος της ΚΙΝ.Α.Ψ.Υ. η κα  Νομίδου, πρόεδρος της ΠΟΣΟΨΥ και ο κος Κατσιγιάννης, μέλος του σωματείου Αλκυονίδες.
  
Ελάτε λοιπόν την Παρασκευή 6 Μαΐου 2011 στην αίθουσα «Εσπερίδες» του Ξενοδοχείου Χίλτον στις 19.00 για να γνωρίσετε μερικούς από τους πρωταγωνιστές του κινήματος των ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας και των συλλόγων οικογενειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.