6/4/11

Μάιος: Τακτική Γενική Συνέλευση για νέο Δ.Σ. .

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που μια ιδέα για συλλογική αντιμετώπιση δυσκολιών νέων ανθρώπων έγινε πραγματικότητα. Από την σύστασή της η ΚΙΝ.Α.Ψ.Υ. φιλοδοξεί να βοηθήσει στην ποιότητα ζωής των ατόμων με ψυχική νόσο και των συγγενών - αδερφών τους.
 Με μικρά και σταθερά βήματα, εκλέξαμε το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο το Μάιο του 2009 το οποίο φέτος ολοκληρώνει την 2ετή θητεία του. Το απερχόμενο Δ.Σ. έχει επιτύχει μέχρι σήμερα σημαντικούς στόχους όπως είναι: Η λειτουργία θεραπευτικών ομάδων, η διοργάνωση πολλών ενημερωτικών ημερίδων και εκδηλώσεων μεγάλης κλίμακας όπως η Γιορτή Ψυχικής Υγείας, στο metro του Συντάγματος, η λειτουργία της ιστοσελίδας: www.kinapsi.gr και προπαντός η δημιουργία κλίματος σπάνιας συντροφικότητας και συνεργασίας μεταξύ αδερφών ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας.

Στην Γενική Συνέλευση της Δευτέρας 9 Μαΐου 2011, στις 18:00 θα μας τιμούσε ιδιαίτερα η παρουσία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.