11/3/11

Eπιτυχημένο το 3ήμερο συνέδριο για τους κοινωνικούς συνεταιρισμούς

Πλήθος κόσμου, την 2η ημέρα του 3ήμερου πανευρωπαϊκού συνεδρίου για τους ΚΟΙΣΠΕ. Ομιλητές από όλους τους ΚοιΣΠΕ της Ελλάδας, παρούσα η Διευθύντρια Ψυχικής Υγείας και πλήθος ξένων ομιλητών. Ευκαιρία στους διαδρόμους και στα διαλείμματα για συζητήσεις και προτάσεις για συνεργασίες. Τα γεύματα από τον ΚοιΣΠΕ ΕΥ ΖΕΙΝ.
Σαν ΚΙΝΑΨΥ αναφέραμε (υπό μορφή κάποιου ερωτήματος) την πρόθεσή μας για δημιουργία ΚοιΣΠΕ, και το ερώτημά μας έπιασε τόπο καθώς μας προσέγγισε Κοινωνική Λέσχη που ήδη βρίσκεται στην διαδικασία δημιουργίας ΚοιΣΠΕ. Συνεργασίες λοιπόν. Δεν παλεύουμε μόνοι μας, συνεργαζόμαστε για την επίτευξη κοινών στόχων. (ρίξτε μια ματιά στο www.epsyme.gr)

Όποιος μπορεί και σήμερα Παρασκευή (το πρωί) αξίζει να έρθει στο Γκάζι να παρακολουθήσει την τελευταία μέρα του συνεδρίου.
Εκδήλωση ΔΥΨΑ

 Η φωτογραφία από την Θεατρική Παράσταση "Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ" που παρακολουθήσαμε χθες χάρη στην πρωτοβουλία της ΔΥΨΑ και συγκεκριμένα της Αθηνάς Καρατζογιάννη. Την εκδήλωση τίμησαν όπως πάντα,   η κα Παπούλια, η κα Στρούμπου, οι κύριοι Τζαβάρας και Χριστοδούλου. Δωρεάν Θεατρική παράσταση λοιπόν, ευκαιρία να βρισκόμαστε με φίλους και να περνάμε δημιουργικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.