23/2/11

Ζητείται λήπτης Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας για συμμετοχή σε Ευρωπαική Έρευνα

Το πρόγραμμα αφορά τηλεϊατρική και είναι σε συνεργασία με την Gamian.
O λήπτης υπηρεσιών ψυχικής υγείας πρέπει να έχει καλή γνώση Αγγλικών (να μπορεί να εκφραστεί δηλαδή) και να έχει εμειρία με χρήση computer ώστε να μην δυσκολευτεί στην χρήση της ενδεχόμενης εφαρμογής τηλεϊατρικής. Το ερευνητικό πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ταξίδι στην Νορβηγία, ένα στο Βέλγιο και εξ αποστάσεων συναντήσεις, η συμμετοχή επίσης σημαίνει επαφή με λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας από όλη την Ευρώπη.

Παρακαλούμε στείλτε μας τα στοιχεί επικοινωνίας σας στο mail του συλλόγου αν θεωρείτε πως έχετε τα ελάχιστα προσόντα που αναφέραμε και πως το πρόγραμμα αυτό έχει να σας προσφέρει.

Θα χαρούμε να δώσουμε την ευκαιρία σε κάποιο μέλος μας να συμμετέχει σε αυτήν την καινοτόμα ερευνητική προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχετικά με Εμάς (μάθε περισσότερα)

Το Forum (κάντε εγγραφή, λάβετε το password στο mail που θα δηλώσετε, αλλάξτε το password (βάζοντας ένα πιο εύκολο!) πιέζοντας πάνω στο user name αφού έχετε συνδεθεί)Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.