23/10/10

Άριστες οι εντυπώσεις της Γιορτής Ψυχικής Υγείας στο metro Συντάγματος

Ο κόσμος κοιτά τις δημιουργίες ληπτών και συνομιλεί με επαγγελματίες ψυχικής υγείας.


Όμορφα χαμόγελα των διοργανωτών
Υπήρξε μεγάλη προσέλευση κόσμου, λόγω του ότι η συγκεκριμένη αίθουσα αποτελεί κεντρικότατο πέρασμα της Αθήνας. (Μια καθημερινή περνούν κατά προσέγγιση 10.000 από το σταθμό του Συντάγματος). Η ημέρα Κυριακή επέτρεψε στον κόσμο να περιηγηθεί με την ησυχία του στα περίπτερα των εκθετών. Ευχόμαστε να υπάρξει συνέχεια το 2011, τον μήνα Οκτώβριο. Μας έκανε εντύπωση η απουσία τηλεοπτικών συνεργίων παρά την έγκαιρη ενημέρωση και αποστολή Δελτίων Τύπου.

Το τραπέζι της ΚΙΝΑΨΥ προσέλκυσε πλήθος ενδιαφερομένων, όπως και όλα τα περίπτερα της "Γιορτής Ψυχικής Υγείας".  Η συνδιοργάνωση λειτούργησε άψογα ενώ σύντομα θα υπάρξει και συνάντηση προκειμένου να συζητηθεί η διοργάνωση και να γίνει απολογισμός. Ευχόμαστε την επόμενη φορά να υπάρχουν περισσότεροι από 35 φορείς και σε αυτούς να υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή από συλλόγους ληπτών και οικογενειών.

Η εκδήλωση άξιζε ιδιαίτερα για όσους είχαν την ευκαιρία να την παρακολούθησουν. Αρκετές οι μουσικές παρενθέσεις Όλα θύμιζαν πραγματικά μια γιορτή. Τα είδη χειροτεχνίας προς πώληση , για παράδειγμα δημιούργησαν ένα ευχάριστο κλίμα. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες  ιδιαίτερα μάλιστα όσους ήρθαν από την επαρχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχετικά με Εμάς (μάθε περισσότερα)

Το Forum (κάντε εγγραφή, λάβετε το password στο mail που θα δηλώσετε, αλλάξτε το password (βάζοντας ένα πιο εύκολο!) πιέζοντας πάνω στο user name αφού έχετε συνδεθεί)Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.