7/10/10

Κυριακή 10 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ψυχικής Υγιεινής (WFMH), και η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία σας προσκαλούν στον εορτασμό της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ με θέμα «Ψυχική Υγεία και Χρόνια Σωματικά Νοσήματα» που θα πραγματοποιηθεί με την χορηγία του Ιδρύματος Ωνάση την Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010, στην Αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στις 8.30 μμ.
Ομιλίες:
Καθηγητής Γεώργιος Χριστοδούλου
Αντιπρόεδρος για την Ευρώπη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ψυχικής Υγιεινής
Επίτιμος Πρόεδρος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

Καθηγητής Νικόλαος Τζαβάρας
Καθηγητής Πανεπιστημίου Θράκης
Πρόεδρος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

Συναυλία
Ορχήστρα Καμεράτα της Πάτρας
Χορωδία της ΕΡΤ
Διευθύνει ο Δημήτρης Παπαδημητρίου
Συμμετέχουν: Φωτεινή Δάρρα, Τάσης Χριστογιαννόπουλος, Γιώργος Φλωράκης

Α΄ Ενότητα
Γιώργος Σεφέρης: Ο άνθρωπος που του κλέψαν τον ίσκιο του
(Μελοποιημένα ποιήματα του Γιώργου Σεφέρη)

Β΄ Ενότητα
Επιλογή από γνωστά τραγούδια του συνθέτη Δ. Παπαδημητρίου
Η είσοδος είναι ελεύθερη, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Συνεργαζόμενοι φορείς: ΕΚΕΨΥΕ, Εταιρεία Προληπτικής Ψυχιατρικής, ΔΥΨΑ, ΚΙΝΑΨΥ, ΕΨΥΠΕΑ, ΣΟΨΥ, ΘΕΨΥΠΑ, ΕΔΟ, ΠΟΣΟΨΥ, Ψυχιατρική Κλινική Νοσ. «ΘΡΙΑΣΙΟ», Πανελλήνια Εταιρεία Ψυχιατρικής Γενικού Νοσοκομείου (Π.Ε.ΨΥ.ΓΕ.Ν), Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής & Ψυχικής Υγείας, Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ΚΛΙΜΑΚΑ – Φορέας Ανάπτυξης Ανθρώπινου & Κοινωνικού Κεφαλαίου για την Αντιμετώπιση του Κοινωνικού Αποκλεισμού, Παιδοψυχιατρικός Τομέας του Παιδοψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής.

Λόγω του περιορισμένου χρόνου μας ενημέρωσαν ότι δυστυχώς δεν θα δωθεί χρόνος στους συνεργαζόμενους φορείς να απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.