6/9/10

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δραματοθεραπείας και Παιγνιοθεραπείας

Η «Ένωση Δραματοθεραπευτών και Παιγνιοθεραπευτών Ελλάδος» (ΕΔΠΕ) οργανώνει στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο στην Αθήνα το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δραματοθεραπείας και Παιγνιοθεραπείας από 26 -28 Νοεμβρίου 2010. υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, των Υπουργείων Υγείας & Πολιτισμού, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής & Ερευνών.

P Διαλέξεις
P Βιωματικά Εργαστήρια
P Συζητήσεις Στρογγυλής Τραπέζης
P Ομάδες Εργασίας
P Βίντεο
P Εικαστικά & Θεατρικά Δρώμενα
P Έκθεση Βιβλίου
P Master Classes από τους Marina Jenkyns & David Read Johnson

Το συνέδριο απευθύνεται εκτός από τους δραματοθεραπευτές και παιγνιοθεραπευτές, σε ψυχιάτρους, παιδοψυχιάτρους, νευρολόγους, ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, επισκέπτες υγείας, νοσηλευτές, εργοθεραπευτές, λογοπεδικούς – λογοθεραπευτές, κοινωνιολόγους, εκπαιδευτικούς, ειδικούς παιδαγωγούς, νηπιαγωγούς, εικαστικούς θεραπευτές, χοροθεραπευτές, μουσικοθεραπευτές, φοιτητές και σε όλους τους ειδικούς ψυχικής υγείας καθώς και σκηνοθέτες, ηθοποιούς, κριτικούς, κινηματογραφιστές, εικαστικούς, λογοτέχνες, ποιητές. Επίσης το συνέδριο απευθύνεται και σε κάθε ενδιαφερόμενο για το χώρο της τέχνης και της ψυχικής υγείας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις του συνεδρίου μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ΕΔΠΕ:

www.edpe.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Περιγράφουμε την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.